Waarom Gaffert

traditioneel isoleren is niet meer van deze tijd,

we moeten het anders gaan doen.

 

Ons bedrijf

Gaffert gaat over passie, over verschil maken tussen ‘zomaar wat doen’ en het bieden van échte oplossingen. En dat doen we met mensen: onze medewerkers, onze leveranciers en onze klanten.

Samen zorgen we ervoor dat we Nederland op een leuke, doordachte én betaalbare manier verduurzamen. In de vaak wat ‘rauwe’ bouwwereld willen wij ons onderscheiden. Zo staan we je vriendelijk te woord, werken we netjes, schoon en met aandacht voor detail, en ruimen na de werkzaamheden alles weer keurig netjes voor je op!

Bij Gaffert bieden we twee modules aan: isoleren
en verwarmen. We brengen isolatie aan in de schil
van een woning; in het dak, de vloer en de gevels.

Onze werknemers

Bij Gaffert geloven we in teamspirit, elkaar motiveren en elkaar helpen.

We vergelijken ons TOPteam met een wereldklasse voetbal elftal, waarbij iedereen optimaal op elkaar ingespeeld is om zo het gezamenlijk doel te bereiken. Daarom werken wij bij Gaffert bewust niet met een poule van zzp-ers, maar investeren continu in een fantastisch team van eigen mensen, die we zelf intern opleiden.

Iedere dag weer gaan we voor werkplezier, uitdaging en ambitie. Dit vertaalt zich in een belangrijk stuk trots en geluk in het leven van onze medewerkers. Vanuit dit werkgeluk profiteer jij als klant weer van de slimste oplossingen, de mooiste afwerkingen en de hoogste energiebesparing.

Voor wie?

Gaffert is vooruitstrevend actief via 4 afzetkanalen. Voor iedere doel passen wij de meest moderne applicaties toe om het hoogst haalbare verduurzamingsrendement te realiseren binnen het gestelde budget.

Met Gaffert gaan we op een slimme en betaalbare manier naar gasloze woningen en gebouwen.

Afzetkanalen

  • Huurcorporaties
  • VVE’s (vereniging van eigenaren)
  • De zakelijke markt (bedrijfsgebouwen, kantoren, bedrijfshallen etc.)
  • De particuliere markt.

Recensies

“Gaffert had op elke vraag die wij stelde een goed antwoord” – Karin, Marcel en Nore

Na veel gesprekken met verschillende bedrijven heeft Gaffert ons kunnen overtuigen de werkzaamheden bij hun te laten doen. Gaffert had op elke vraag die wij stelde een goed antwoord, een juist advies en zijn erg vriendelijk. Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat! De isolatie werkt goed, want het heeft ons deze winter flink wat kosten bespaard.
Het eindresultaat is super mooi en met alle persoonlijke verzoeken had 
Gaffert overal een oplossing voor. Ze zijn daarin erg flexibel. Wij raden Gaffert bij iedereen aan en zijn erg blij met onze isolatie.

rolf

“Een fijne, prettige leefomgeving creëren”   – Rolf (werknemer)

Iemand voor één moment een goed gevoel geven is makkelijk met een complimentje. Iemand voor een langere tijd een goed gevoel geven is lastiger. Dat is wat wij doen met het aanbrengen van de isolatie en het afwerken. Een fijne, prettige leefomgeving creëren voor mens en dier.

“Het comfort in huis is merkbaar verbeterd” – Jur 

Ik ben zeer tevreden over de dakisolatie werkzaamheden die de firma Gaffert in mijn woonhuis heeft uitgevoerd. Het werk is zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd en het comfort in huis is merkbaar verbeterd.

“Het voelde vanaf dag 1 comfortabel”   – Leo

We hebben onze zolder laten isoleren door Gaffert. Dat is ons uitstekend bevallen. Het voelde vanaf dag 1 comfortabel. Het gasverbruik liep terug. De aftersales was voortreffelijk toen een verplaatsing van de HR-ketel alsnog nodig bleek.

“Het tocht niet meer” – Karel & Linda

Onze kruipzolder is warmer en het tocht niet meer dankzij de gelaagde folie. Gaffert weet waar ze het over hebben, zijn super vriendelijk en reageren snel.

Offerte?

Vergeet alstublieft uw emailadres niet te vermelden.

ComfortLogic

Isoleren

Verwarmen

 

Contact

Eisenhowerweg 11a

5466 AB, Veghel

Tel: 085-0512663

Email: info@gaffert.com

Deze website is gebouwd door JSTMEDIA