Gasloos verwarmen

“All-electric verwarming, waarbij je de stroom zelf duurzaam opwekt met je zonnepanelen.”

Verwarmen

Om onze planeet gezond te houden moeten we het gebruik van fossiele brandstoffen sterk verminderen.

In Nederland betekent dit dat we van het gas af moeten, en op een andere, duurzamere manier ons huis gaan verwarmen.

Wij bij Gaffert kiezen voor all-electric verwarming, waarbij je de stroom zelf duurzaam opwekt met je zonnepanelen. Over slim en betaalbaar verduurzamen gesproken…! 

Groene stroom

Supermooi!

Zichtloze verwarming

Stel je eens voor: geen lelijke verwarmingsbuizen en radiatoren meer, maar een heerlijk warme muur, vloer of plafond. Helemaal zichtloos!

En wil je toch ‘touch and feel’, dan plaatsen we onze design wandradiatoren voor je.

Lees verder

Verwarmingstechniek

Om je huis te verwarmen installeren wij de door jouw gekozen uitvoering: vloerverwarming, geïntegreerd in je binnenmuur of plafond, of als design wandradiator. We plaatsen verwarmingselementen die warmte genereren op basis van weerstand. Deze comfortabele warmte is vergelijkbaar met zonnewarmte en is veel prettiger en gezonder dan de warmte van een traditioneel centraal verwarmingssyteem.

Comfort

Een traditioneel centraal verwarmingssysteem verwarmt op basis van circulatie van koude lucht die door de radiator wordt verwarmd. Deze circulatie is niet altijd even prettig en gezond. Onze all-electric toepassing verwarmt niet de lucht, maar juist datgene wat je wil verwarmen, namelijk onszelf. Alle ‘dingen’ in de ruimte worden verwarmd, de muren, de meubels, en natuurlijk JIJ!

En wist je dat we met ons systeem iedere ruimte van een afzonderlijke thermostaat kunnen voorzien, zodat je voor iedere ruimte de temperatuur apart kunt instellen. Of ultiem kan het verwarmingssysteem via je domoticasysteem aangestuurd worden. Hoe luxe wil je het hebben…!

Betaalbaar gasloos

We helpen je met ons all-electric verwarmingssysteem om op 2 manieren je woning gasloos te verwarmen. Je verwarmt je huis met all-electric verwarming, en de benodigde elektriciteit wek je natuurlijk zelf op met je zonnepanelen. Da’s lekker goedkoop verwarmen!

Daarnaast heeft ons systeem, in tegenstelling tot bijvoorbeeld dure warmtepompen en traditionele verwarmingsinstallaties, geen enkele eurocent aan onderhoudskosten. Ook vervanging van onderdelen is niet aan de orde want het systeem gaat zonder extra kosten een levenlang mee! Over goedkoop gesproken…!

Klaar om duurzaam te gaan wonen?

Voor een gesprek of een kostenberekening
zijn wij u graag van dienst!

ComfortLogic

Isoleren

Verwarmen

 

Contact
Populierlaan 70

5461 CP Veghel

Tel: 085-0512663

Email: info@gaffert.com