Gevelisolatie

Optimaal resultaat behalen wij door je gevel op de perfecte manier te isoleren

< Terug naar Isoleren

Gevelisolatie

Wij bij Gaffert willen graag de gevel van je woning op een perfecte manier voor je isoleren. En juist omdat we, aansluitend bij jouw verduurzamingsambities, een optimaal resultaat willen bereiken passen we ook hier bewust de techniek van reflectie toe.

Dat doen we bij Gaffert niet door middel van spouwmuurvulling. Want alleen met reflectie pak je namelijk alle drie de warmteverliezen aan (7% conductie, 28% convectie en 65% radiatie).

De drie warmteverliezen:

Convectie (28%)

Convectie (stroming): convectieverlies is het warmteverlies door luchtverplaatsing, bijvoorbeeld als de voordeur open gaat en er warme lucht naar buiten ontsnapt. Of warme lucht die door ventilatieroosters of kiertjes in een ongeïsoleerd dak naar buiten gaat. Dit convectieverlies is gemiddeld 28%.

Conductie (7%)

Conductie (geleiding): met een warme kop koffie in de hand voel je de warmte van de hete koffie naar je hand gaan en je hand wordt hierdoor warmer. De warmte geleidt door het materiaal (de kop en je hand) heen omdat deze materialen elkaar raken. Bij je huis is dit hetzelfde principe: het huis staat op de grond of er staat een onverwarmde garage tegenaan. De materialen raken elkaar en de warmte stroomt weg van je huis naar de grond en garage. Dit warmteverlies is gemiddeld zo’n 7%.

Radiatie (65%)

Radiatie (straling): net zoals bijvoorbeeld de zon of vloerverwarming ‘straalt’ je woning in de winter warmte uit. Dit is het grootste warmteverlies van een woning en bedraagt gemiddeld 65%.

Isolatieschil

voorzetwanden

Aan de binnenzijde van je woning plaatsen we voorzetwanden, waarin de reflectie isolatie is geïntegreerd.

En wil je het helemaal luxe en zijn je ambities om slim en duurzaam voor gasloos te gaan, dan integreren we in je nieuwe gevel ons zichtloze all-electric verwarmingsysteem.

Geen lelijke buizen en radiatoren meer, maar een heerlijk comfortabele warme muur. En de stroom wek je natuurlijk zelf op met je zonnepanelen.

Meer informatie

Materiaal

Zomer- & wintereffect

Veiligheid

Duurzaam

Dakisolatie

Kruipruimte

Gevelisolatie

Klaar om duurzaam te gaan wonen?

Voor een gesprek of een kostenberekening
zijn wij u graag van dienst!

ComfortLogic

Isoleren

Verwarmen

 

Contact

Eisenhowerweg 11a

5466 AB, Veghel

Tel: 085-0512663

Email: info@gaffert.com